Սիգ & Չիփսում մենք պահում ենք ամեն ինչ թարմ և պարզ. մաքուր խոհանոց, հմուտ ձեռքեր և ջերմ ժպիտներ։ Մեր խոհարարները համադրում են ժամանակի փորձված տեխնիկաները ստեղծագործական մոտեցման հետ, աշխատելով ժամանակակից միջավայրում, որտեղ ավանդույթը հանդիպում է նորարարությանը։ Մինչ նրանք վարպետորեն պատրաստում են յուրաքանչյուր ուտեստը, մեր սպասարկող անձնակազմը հոգ է տանում, որ Ձեր փորձառությունը լինի և´ հարմարավետ, և´ հիշվող:
Մեր արմատները խորապես խարսխված են հայկական խոհարարական ավանդույթների մեջ: Սևանա լճի սիգը դարեր շարունակ զարդարել է տեղական սեղանները` յուրաքանչյուր ուտեստ փոխանցելով ժամանակի փորձարկած մեթոդների և սիրված համերի պատմությունը: Մենք խորապես գնահատում ենք այս ժառանգությունը և թույլ տալիս, որ այն առաջնորդի մեր ընկալումը այս ազնիվ ձկնատեսակի հանդեպ:
Թողնելով իրենց տեղը ավանդույթներին, մենք նաև դիտարկում ենք նոր տեսանկյուններ: Բրիտանական դասական ուտեստներին մեր մոտեցումը նոր շունչ է տալիս ծանոթ համերին` ապացուցելով, որ բաղադրիչների հանդեպ հարգանքը սահմաններ չի ճանաչում: Յուրաքանչյու ուտեստ միավորում է մշակույթներ` ստեղծելով մի բան, որը միաժամանակ և´ հարազատ է, և´ զարմացնող կերպով նոր:
The menu offers different takes on sig, and every dish I tried was delicious. The flavors are well-balanced, and the fish itself has this delicate, slightly sweet taste that really stands out.
I was here with friends. It was a very friendly place. Seemed like everyone knew each other. The food was awesome. Friendly atmosphere.
Fantastic place serving local fish with very stylish way.
This isn’t my first time here, but I’m always amazed by the love and care that goes into every dish.
I recently visited Sig and Chips and had a fantastic experience! The cozy atmosphere instantly made me feel at home. We tried the signature dish,” Fish and chips”, as well as the “sig pâté”, and both were absolutely delicious.
Յուրաքանչյուր առավոտ սկսվում է Սևանա լճում, որտեղ տեղացի ձկնորսները` պահպանելով սերունդների ընթացքում փոխանցված ավանդույթները, խնամքով ընտրում են օրվա թարմ բռնված Սիգը:
Մենք ստանում ենք Սիգը անմիջապես սկզբնաղբյուրից: Յուրաքանչյուր ձուկ անցնում է զննում, հավաստագրվում է և մշակվում մեր խոհանոցում` ջրից դուրս գալուց հաշված ժամերի ընթացքում:
Մեր խոհարարները սիգին մոտենում են մեծ հարգանքով` այն պատրաստելով այնպիսի ձևով, որը լավագույնս ընդգծում է ձկնատեսակի բնական հատկանիշները:
Պարզ մատուցում, անկեղծ համեր։ Ոչ մի ավելորդություն, պարզապես թարմ Սիգ՝ մատուցված այնպես, որ նրա բնական հատկանիշները լիովին բացահայտվեն: